About Company

Linyi Yongsheng donya ngimpor & kaca Co., Ltd. punika Manufaktur lan dagang perusahaan profesional specialized ing Research, desain, produksi lan dodolan produk reresik ngarep.

We are setya kanggo mbangun account kita "LUMENG". We kudu seri pawon lan jedhing cleaning produk, kalebu pawon cleaning karang, scourer stainless steel, kabel baja stainless, scourer galvanized, karang logam, scouring pad, serat polyester scourer, tenung melamina karang, kain ngumbah sajian, kain serat, koma-rampung produk, mesin scourer, sarung tangan, perlu padusan, andhuk perlu lan ing. 

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • facebook
  • youtube
  • linkedin
  • twitter