Babagan awake dhewe

Linyi Yongsheng donya ngimpor & kaca Co., Ltd. punika Manufaktur lan dagang perusahaan profesional lan specialized ing riset, desain, produksi lan dodolan produk reresik ngarep.

Kita liwati ISO: 9001, CE lan sertifikat OHSAS. Pasar utama kita Eropah, Amérika Kidul, ing sisih wétan Tengah, Asia Kidul-Wétan, Afrika lan negara liyane lan wilayah. Produk kita wis diekspor kanggo luwih saka 40 negara ing donya lan tak reputasi apik ing antarane pelanggan manca kita.
Donya Yongsheng tansah adhering kanggo filsafat: "nyediakake barang terkenal kanggo pelanggan, nggawe kesempatan bisnis long term for Enterprises" karo tujuan layanan saka "ngaso njamin, katentreman atine lan kerjasama seneng".

1

We are setya kanggo mbangun account kita "LUMENG". We kudu seri pawon lan jedhing cleaning produk, kalebu pawon cleaning karang, scourer stainless steel, kabel baja stainless, scourer galvanized, karang logam, scouring pad, serat polyester scourer, tenung melamina karang, kain ngumbah sajian, kain serat, koma-rampung produk, mesin scourer, sarung tangan, perlu padusan, andhuk perlu lan ing.

1 (1)
1 (2)

Welcome to entuk impen lan menang mangsa bebarengan karo Yongsheng World!



Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • facebook
  • youtube
  • linkedin
  • twitter