ngeunaan Company

Linyi Yongsheng dunya impor & ékspor Co., Ltd. mangrupakeun manufaktur sarta dagang parusahaan profésional husus di Panalungtikan, Desain, produksi jeung jualan produk beberesih imah.

Kami komitmen pikeun ngawangun brand kami "LUMENG". Simkuring gaduh runtuyan dapur jeung kamar mandi beberesih produk, kaasup dapur beberesih bolu, scourer stainless steel, kawat stainless steel, scourer galvanized, bolu logam, scouring Pad, serat poliéster scourer, magic melamin bolu, lawon cuci piring, tukang serat, semi-rengse produk, mesin scourer, sarung, mandi pancuran, anduk mandi jeung saterusna. 

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • youtube
  • LinkedIn
  • twitter