Tentang Kami

Linyi Yongsheng dunya impor & ékspor Co., Ltd. mangrupakeun manufaktur sarta dagang parusahaan profésional sarta husus dina ieu panalungtikan, desain, produksi jeung jualan produk beberesih imah.

Urang diliwatan ISO: 9001, CE jeung sertifikasi OHSAS. Pasar utama urang téh Éropa, Amérika Kidul, nu wétan Tengah, Asia Tenggara, Afrika jeung nagara séjén sarta kawasan. Produk urang geus diékspor ka leuwih ti 40 nagara sakuliah dunya sarta ngagaduhan reputasi alus diantara para nasabah asing urang.
Dunya Yongsheng sok adhering ka filsafat teh: "nyadiakeun barang berharga pikeun konsumén, nyieun kasempetan bisnis istilah panjang pikeun usaha" jeung Tujuan jasa tina "beristirahat assured, karapihan tina pikiran jeung kerjasama senang".

1

Kami komitmen pikeun ngawangun brand kami "LUMENG". Simkuring gaduh runtuyan dapur jeung kamar mandi beberesih produk, kaasup dapur beberesih bolu, scourer stainless steel, kawat stainless steel, scourer galvanized, bolu logam, scouring Pad, serat poliéster scourer, magic melamin bolu, lawon cuci piring, tukang serat, semi-rengse produk, mesin scourer, sarung, mandi pancuran, anduk mandi jeung saterusna.

1 (1)
1 (2)

Wilujeng sumping di ngahontal impian anjeun sarta meunang mangsa nu bakal datang bareng jeung Yongsheng Dunya!



Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • youtube
  • LinkedIn
  • twitter